side_banner

Nyheter

Fordeler med mikrofiber

Absorberer vann
Mikrofiber er designet for å lede vannet bort fra kjøretøyets overflater, og det vil holde mer vann enn et tradisjonelt håndkle.Gartland sier at et bomullshåndkle vil absorbere væske på samme måte som medisinsk gasbind gjør, men det kan raskt bli mettet.Til sammenligning kan et mikrofiberhåndkle holde opptil fire ganger vekten i vann, så det vil holde mer vann enn et bomullsalternativ.

Håndkle lo
Deretter produserer bomullshåndklær lo, og når de eldes, genereres mer lo.Det er tilgjengelige bomullsalternativer som er laget med lo-undertrykkende teknologi, men de frigjør fortsatt lo, mikrofiber, selv når det eldes, lager ikke lo.

Trekker ut
Når et tradisjonelt håndkle vaskes og trekkes ut på en bilvask, holder det fortsatt en god del vann.Når en mikrofiber trekkes ut, forlater mer vann håndkleet.

Lukt av håndkle
Spesielt etter en regnfull helg i et varmt klima, lukter [forferdelig].Det er bakterier som bryter ned det fuktige håndkleet,» Microfiber er ugjennomtrengelig for bakteriologisk oppløsning.

8997647614_762215803

Pris og holdbarhet
Prisen på mikrofiber er enten det samme som et bomullshåndkle eller koster litt mindre.Mens et bomullshåndkle kan vare tre eller fire måneder i bilvaskmiljøet, vil en mikrofiber vare opptil 2000 år på et deponi."Mellom lo, bærekraften til håndkleet [og] ytelsen, har mikrofiber det over hele bomullshåndklær.

Shijiazhuang Deyuan Textile Co., Ltd ble etablert i 2010, har 20 års erfaring med tekstilproduksjon.Vi er en profesjonell tekstilindustri og handelsbedrift som integrerer produktutvikling, produksjon, salg og service.Ligger i Jinzhou City, Hebei-provinsen.

Vårt firma dekker et område på 15 000 kvadratmeter, har i dag 75 ansatte.Årlig produksjon verdi på 30 millioner dollar, årlig eksportvolum 15 millioner dollar.Vi produserer hovedsakelig mikrofiber rengjørings- og badehåndklær, bomullshåndklær, etc. Vår fabrikk har 20 sirkulære vevstoler, 20 varpstrikkemaskiner, 5 automatiske overlockmaskiner, 3 skjæremaskiner og 50 symaskiner.

Etter år med utvikling har vi etablert nære samarbeidsrelasjoner med mange land og regioner i verden, produktene våre eksporteres til Nord-Amerika, Europa, Sørøst-Asia, Midtøsten, etc.

Vi ser alltid ærlig samarbeid som det første formålet med bedriftsutvikling."profesjonelle tjenester, produkter av høy kvalitet og konkurransedyktige priser" er de tre elementene i vår utvikling.Hjertelig velkommen innenlandske og utenlandske kunder til å samarbeide med oss ​​for å skape en bedre fremtid.


Innleggstid: 27. juni 2024