side_banner

Nyheter

Hvorfor velge mikrofiberhåndklær for bildetaljer?

1. Fordeler med mikrofiber fremfor tradisjonelle håndklær
I motsetning til tradisjonelle håndklær, som kan skyve skitt og rusk rundt, fanger mikrofiberhåndklær partikler i fibrene, og forhindrer riper og virvelmerker på bilens overflate.I tillegg er mikrofiberhåndklær svært absorberende, slik at du enkelt kan takle selv de tøffeste rengjøringsoppgavene.

2. Overlegne absorpsjons- og rengjøringsevner
Mikrofiberhåndklær har en utrolig evne til å absorbere væske, noe som gjør dem ideelle for å tørke bilen etter en vask eller fjerne gjenstridige flekker og søl.Deres overlegne rengjøringsevner sikrer at hver tomme av kjøretøyet ditt skinner med perfeksjon.

微信图片_20240614113929

3. Ripefri rengjøringsopplevelse
En av de største fordelene med mikrofiberhåndklær er deres ripefrie rengjøringsopplevelse.De ultrafine fibrene fjerner skitt og skitt fra overflaten uten å ripe, og bevarer bilens lakk og finish i årene som kommer.

Shijiazhuang Deyuan Textile Co., Ltd ble etablert i 2010, har 20 års erfaring med tekstilproduksjon.Vi er en profesjonell tekstilindustri og handelsbedrift som integrerer produktutvikling, produksjon, salg og service.Ligger i Jinzhou City, Hebei-provinsen.

Vårt firma dekker et område på 15 000 kvadratmeter, har i dag 75 ansatte.Årlig produksjon verdi på 30 millioner dollar, årlig eksportvolum 15 millioner dollar.Vi produserer hovedsakelig mikrofiber rengjørings- og badehåndklær, bomullshåndklær, etc. Vår fabrikk har 20 sirkulære vevstoler, 20 varpstrikkemaskiner, 5 automatiske overlockmaskiner, 3 skjæremaskiner og 50 symaskiner.

Etter år med utvikling har vi etablert nære samarbeidsrelasjoner med mange land og regioner i verden, produktene våre eksporteres til Nord-Amerika, Europa, Sørøst-Asia, Midtøsten, etc.

Vi ser alltid ærlig samarbeid som det første formålet med bedriftsutvikling."profesjonelle tjenester, produkter av høy kvalitet og konkurransedyktige priser" er de tre elementene i vår utvikling.Hjertelig velkommen innenlandske og utenlandske kunder til å samarbeide med oss ​​for å skape en bedre fremtid


Innleggstid: Jul-04-2024